BUMM! - Szórakoztató internetes magazin

Az internetes vállalkozók és közösségek lapja:Szórakozás, játék, társadalmi és emberi kapcsolatok lapja. Olyan lehetőségeket keres és mutat be, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a polgárok jobb életkörülmények között éljenek.

 

_________________________________________________________

Click Here

 

 

 

Foggyon le! Könynen, egyszerűen és egészségesen!

A statisztikusok szerint 100 nő közül 99 megpróbált már legalább egyszer lefogyni. 98 eredménytelenül. Érthető: A fogyókúrázás tömegreceptjeit próbálták használni. Ugye, Ön sem hiszi, hogy egy újságban megjelenő fogyókúrás recept mind a százezer újságolvasónál bevállik? Probáljon ki valami egészen újat. Névre szóló személyes fogyókúrás kártya és internetes fogyókúrás klub. Ez az eredmény záloga. Bővebb információk: miksa.beer@gmail.com.

 

Alakformálás egyszerűen fárasztó edzések és drága gépek nélkül

Talán nincs is olyan nő, aki teljesen elégedett lenne az alakjával. Ennek ellenére csak alig néhány százalékuk jár edzőterembe. Az edzések drágák és sok időt igényelnek. Na és ki szereti mutogatni nem teljesen szabályos alakját formásra gyúrt lányok lenéző pillantásai között. A Titanic katasztrófáját túlálő Manda C. ajánlott valami egészen mást: Alakformálás otthon, munka közben, szabad idejében, fárasztó edzések és drága gépek nélkül. Érdekli? Írjon: miksa.beer@gmail.com.

 

 Legyen internetes vállalkozó

Ha szeretne otthonról dolgozni, szeretne az interneten olyan tevékenységet folytatni, ami megélhetést, vagy legalább kereset kiegészítést biztosítana önnek és családjának, írjon és kérje az ingyenes tanulmányt.

Ne fogjon bele olyan munkákba, ahol belépéskor pénzt kérnek ömtöl. Ön ugyanis pénzt akar keresni és nem pénzt költeni. Ezt soha ne felejtse el. 

A tanulmányt kérheti a miksa.beer@gmail.com e-mail címen. A tárgy mezőbe írja be: Ingyenes tanulmány.

***********************************************

 Adjon könyvet ajándékba!

Barna Aladár-Berki István-Beer Miksa: Ünnepi fogások / Aladar Barna-Ištvan Berki-Mikša Beer:Božična ponuda

E-book: A legismertebb és legjobb ünnepi ételek receptjeinek válogatása.

A könyvben magyar,  vagy szerb, horvát, bosnyák, montenegrói nyelven a világ legismertebb és legfinomabb ünnepi ételeinek receptgyüjteményét tartalmazza. (Kérjük a megrendelésnél jelölje meg, hogy melyik nyelven szeretné megkapni a könyvet). Az ételek elkészítésében videófelvétel segíti a háziasszonyokat, szakácsokat. A recepteket Barna Aladár gyüjtötte össze, Berki István rendezte grafikailag könyvbe, mig a könyv elkészítését Beer Miksa irányította. A munkávab részt vett a neves szakácsokat és borászokat tömörítő „Törzsasztal“ egyesület, valamint Frank Sándor Venes díjas mesterszakács és Barta László mesterszakács. Az ételekhez a borokat és más italokat Bacskulin István, okleveles CLJ mérnök és Keresztes József az Eurórégió borászati szakkörének titkára végezték.

Az E-book kiválló karácsonyi ajándék minden nő, háziasszony számára. A karácsony pedig megfelelő alkalom arra, hogy a recepteket ki is próbálják. Jó étványat és kellemes Karácsonyi Ünnepeket.

A könyv megrendelhető: setra500@gmail.com e-mail címen.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 6
Heti: 26
Havi: 85
Össz.: 10 106

Látogatottság növelés
Oldal: BUMM! - Hírek
BUMM! - Szórakoztató internetes magazin - © 2008 - 2019 - bum.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »